Calendar


sep
11
di
Startbijeenkomst Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij @ Better Future
sep 11 @ 7:15 pm – 9:30 pm

Op dinsdagavond 11 september organiseert GoedVolk de Startbijeenkomst Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij. We organiseren de bijeenkomst bij Better Future, gelegen aan de Woudenbergseweg 41 te Austerlitz. De inloop is vanaf 19.00 uur, zodat we om 19.30 uur kunnen beginnen met het programma.

We organiseren de bijeenkomst voor vertegenwoordigers van scholen, ambtenaren, bestuurders, inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen in onze Gemeente. Het doel is mensen breed te informeren, met elkaar in dialoog te gaan over het plasticprobleem, maar vooral om elkaar te enthousiasmeren en te betrekken er wat aan te doen.

Wilt u deelnemen aan de Startbijeenkomst, meld u dan even aan via info@goed-volk.net.

okt
8
ma
Een Week Duurzaam
okt 8 @ 9:00 am – okt 13 @ 5:00 pm

Heuvelrug Energie organiseert onder de titel ‘Een Week Duurzaam’ in de week van 8-13 oktober verschillende activiteiten in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. In deze week valt ook de Dag van de Duurzaamheid die jaarlijks door Urgenda wordt georganiseerd.

“Willen we de doelstelling van een klimaatneutrale gemeente in 2035 halen, dan moeten we snel aan de slag, met zoveel mogelijk mensen. Daarom zijn we ambitieus en kunnen we nog veel hulp gebruiken.”

Spreekt dit je aan, heb je een goed idee, of denk je dat jouw vereniging of organisatie iets kan bijdragen om deze week tot een succes te maken? Meld je dan aan bij samen@heuvelrugenergie.nl