Screening van de indrukwekkende film “Plastic Paradox”


Wanneer:
8 oktober 2019 @ 19:45
2019-10-08T19:45:00+02:00
2019-10-08T20:00:00+02:00
Waar:
Cultuurhuis Pléiade te Doorn
Kerkplein 4
3941HV Doorn
Kosten:
Vrijwillige bijdrage a € 5,00 p.p.

Een film door Merijn Tinga, de Plastic Soup SurferOp dinsdagavond 8 oktober a.s. vertoont GoedVolk de indrukwekkende film“Plastic Paradox”.

Plastic Paradox volgt Merijn Tinga, beter bekend als de Plastic Soup Surfer, tijdens zijn werkzaamheden van afgelopen jaar in Nederland, Genève en Kenia en tijdens zijn zware surfexpeditie langs de kust van Noord-Frankrijk naar Scheveningen op ‘s werelds eerste 3D-geprinte windsurfboard van gerecyclede flessen.

De film geeft een beeld van Tinga die zijn zelfgemaakte surfboards als middel gebruikt om het bedrijfsleven en de politiek aan te spreken. Maar in Plastic Paradox worstelt Tinga vooral ook met de zelfgeschapen vorm en de gewekte verwachtingen. Het is een persoonlijke film over een activist die zichzelf minder relevant ziet worden en zoekt naar samenwerking en visie.

Voor toegang tot de screening vragen wij een vrijwillige bijdrage a € 5,00 per persoon. Uw bijdrage kunt u contant voldoen in de zaal op de avond zelf. Wilt u Plastic Paradox met ons bekijken? Reserveer dan snel uw ticket(s) via Eventbrite.

Tot slot: De screening vindt plaats in de week voorafgaande aan het PlasticVrij Festival Utrechtse Heuvelrug. Op dit festival zal Merijn Tinga ook aanwezig zijn om ‘zijn bijzondere verhaal’ verder met u te delen.