The Big Clean Up Experiment


Wanneer:
4 oktober 2019 @ 15:00 – 21:30
2019-10-04T15:00:00+02:00
2019-10-04T21:30:00+02:00
Waar:
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Kosten:
€ 125,- exclusief BTW
Contact:

Werk op 4 oktober mee aan 3 uitdagende clean-up cases en geef vorm aan jouw inner clean-up. Met o.a. Charles Eisenstein, auteur van Climate: a New Story, Rolf Winters van Down to Earth en journalist en filmmaker John Liu!

Over deze bijeenkomst

Of we nu naar de financiële wereld kijken, de landbouw en voedingsindustrie, de energiesector, de zorg of het onderwijs: de spelregels van deze sectoren, manieren van werken en de doelstellingen die worden nagejaagd, dragen bij aan iets wat we niet willen. Een samenleving die sociaal-ecologisch nadrukkelijk uit balans is.

Kom je mee opruimen?

Werk jij aan de grote maatschappelijke transities van deze tijd en gaat dit stroever dan je hoopt – zonder dat je precies kan duiden waar dit door komt? Vermoed je dat er onder de oppervlakte barrières zijn, die je beter kan opruimen? Doe dan mee met de Big Clean-Up experiment.

De Club van Rome Nederland, Earth Charter, de Down to Earth Collective, Campus Landgoed Zonheuvel, Stichting SBI en het Millennial Leadership Lab (MLL) nodigen de makers en vernieuwers van Nederland uit om effectiever te worden in hun bijdrage aan de transitie, door beter te worden in opruimen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau.

We onderzoeken waar we tegenaan lopen en wat dat betekent over wat we op te ruimen hebben, om zo ruimte te creëren voor die transitie waar we zo naar verlangen. Doe je mee?

Opruimen – hoe dan?

Tijdens het Big Clean-Up Experiment op 4 oktober werken we individueel en in groepen aan drie praktische cases rond de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd. De cases gaan over Educatie en Ecosystemen regenereren. De laatste en 3e case is de Case ‘Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij’ van GoedVolk: ‘Wij dragen met heel veel vrijwilligers bij aan een plasticvrije Utrechtse Heuvelrug. Hoe kunnen wij eerder in de productie- en consumptieketen een effectieve bijdrage leveren aan de reductie van plastic en alternatieven stimuleren?’​

Kosten en aanmelden

Het tarief voor deelname op vrijdag 4 oktober is €125, excl BTW. Voor studenten en young professionals (onder de 30) is er een aangepast tarief van 49 euro incl. BTW.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in via: http://clubofrome.nl/event/big-clean-up-experiment/

Meer weten? Kijk dan ook even op Facebook: https://www.facebook.com/events/1341493479351223/